LadyVu.com

Лампи за суспендирани тавани

Лампи за суспендирани тавани

Заштеда на енергија светилка со ниска потрошувачка на енергија и топлина се скапи и неповолно димензии за употреба во вградени светилки.

Светилки со вжарено влакно имаат само една предност - најниската цена.Тоа е вреди да се обрне внимание на таквата карактеристика на светилки што се големината, бидејќи поставување на светилки на таванот на тензија не е секогаш можно поради големината на капа. Минималното растојание помеѓу таванот се водат и на база може да биде 5-6 см со употреба на халогени светилки и ЛЕР.

LED лампи за суспендирани тавани 1LED сијалица за суспендирани тавани 2LED сијалица за тавани 3

рефлектори

Рефлектори во дизајнот на тавани винил неодамна доби најмногу популарност. Причината за таква популарност е фактот дека точка сијалица за суспендирани тавани може да биде поставен во затворен простор во кој било износ, конзистентност и густина. рефлектори корисно да се создаде акцент на некои елементи за внатрешни работи или се концентрира во одредено место. Со помош на осветлување може да се креира точка во собата, па дури и на ѕвезденото небо со слика на која било констелација.

Место сијалица за суспендирани тавани 2Место лампи за суспендирани тавани 1Место сијалица за тавани 3

Дизајн светла Рашири тавани Таа мора да се во согласност со целокупниот внатрешен простор и, се разбира, вашите желби. Тоа може да биде стилски, елегантни, шарени, спектакуларен и дефинитивно функционален.

Дизајн светла на Рашири тавани 1Дизајн светла на Рашири тавани 2Дизајн светла на Рашири тавани 3

Видео: Дел 1 тавани, замена на светилки.

Видео: Инсталирање рефлектори во тавани

Сподели на социјални мрежи:

Слични
РефлекториРефлектори
Тела grilyatoТела grilyato
Вградни светилкиВградни светилки
Осветлување во кујната со таванот се водатОсветлување во кујната со таванот се водат
Тела за ТаванотТела за Таванот
Инсталација и монтажа на тела во таваниИнсталација и монтажа на тела во тавани
Лустерот за соба со таванот се водатЛустерот за соба со таванот се водат
Лустери за суспендирани таваниЛустери за суспендирани тавани
Точка осветлување за суспендирани таваниТочка осветлување за суспендирани тавани
LED светилки за суспендирани таваниLED светилки за суспендирани тавани
» » » Лампи за суспендирани тавани