LadyVu.com

Како да се отстрани тавани?

Како да се отстрани тавани

Понекогаш сопствениците суспендирани тавани

се поставува прашањето: што е можно за да го уништат. Причините за ова расклопување може да биде неколку. Оваа потреба за комуникациски услуги, скриени таванот и поплави или протекување на покривот. Треба да се запомни дека тавани можат да издржат до 200 литри вода за три дена. После тоа, ако не се отстрани водата, на таванот може да се бескорисни. Додавање на нови точки осветлување Исто така, може да биде причина за потребата за отстранување на тавани. Земи го колку што е потребно, ако е оштетена или ако е потребно, и целосна промена на дизајнот на таванот.

Како да се уништат на тавани?

  1. Како по правило, отстранување на суспендирани таванот може да бидат сами. За да го направите ова правилно, ќе треба да се знае, "еднократна употреба" тип на профил ќе се водат таванот, или тоа може да биде постојано отстранети. Во првиот случај на платно дефинитивно ќе се оштетени, а вториот - на тавани доаѓа надвор лесно.
  2. Како да се отстрани potolok1 тензијата
  3. Потребно е да се уништат тавани во обратен редослед во однос на својата инсталација. Прво апликација е отстранета, која се наоѓа околу периметарот помеѓу таванот и ѕидот. Да го направите ова, да пребарува на локацијата на заеднички, која често се наоѓа во некој ќош.
  4. Следниот чекор - загревање на интернет. Без тоа, можете едноставно да ја раскинам на филм и повторно да ги користат тоа нема да биде можно. Тоа е посебен греење на гас пиштол.
  5. Отстранување на таванот се водат е подобро да се направи две лица: едно е топла крпа, а друг - постепено го отстраните. По регионот на таванот (подобро да почнат да го прават тоа од агол) ќе бидат добро загреани, прилив за клешти работ на филмот и да започне полека да се отстрани на сечилото од профилот.
  6. Оваа работа е да се биде вистински накит, ако сакате да ја користите оваа слика повторно. Тоа не треба да има никакви гребнатинки. Не прават нагли движења, не се повлече на платно во различни насоки. Не го отстранувајте тавани во места сиромашните затоплување.
  7. Како да се отстрани potolok5 тензијата


Како што можете да видите, да се уништат на тавани е многу полесно отколку да го инсталирате. Вие само треба да стори сé што е внимателно и бавно.

Видео: REMONT.OTDELKA.Kak отстрани тавани со свои раце со нож

таванот поправка водат: Видео

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таванот се водат сатенТаванот се водат сатен
Варијанти на суспендирани таваниВаријанти на суспендирани тавани
Тавани со осветлување на периметарТавани со осветлување на периметар
Суспендирани таванот во ходникотСуспендирани таванот во ходникот
Точка осветлување за суспендирани таваниТочка осветлување за суспендирани тавани
Поправка на суспендирани таваниПоправка на суспендирани тавани
Таванот светлинаТаванот светлина
Огледува таваниОгледува тавани
Тела за таванотТела за таванот
Лампи за суспендирани таваниЛампи за суспендирани тавани
» » » Како да се отстрани тавани?