Пилатес: здрав начин на живот

Cодржина
Што се смета да биде во современиот свет здрав начин на живот не е во согласност со принципите и филозофијата на пилатес. Затоа, не одат за за мнозинството и не се внесени во јавното застапување. Мислам дека со вашата глава и секогаш го отстраните од следните размислувања:
- ако моите опции не 90-60-90, јас дефинитивно треба да се губат телесната тежина.
- манекенки одење на модна писта, се стандард за убавина.
- Јас треба да губат телесната тежина, па морам да седат на диета и јадете еден морков и едно јаболко на ден.
- ако сакам да се заштитат од грип, што треба да бидете сигурни да носат маска и тест Миро носот.
- било кој спорт за мене - тоа е насилство врз телото.
- Јас сум гладен, но не можам да си го дозволиме тоа, бидејќи јас сум на диета и треба да изгубат тежина.
- ако одам од дома до метрото - тоа е корисно и не мора да се оди повеќе.
- по шест, јас не јадат, дури и кога последен пат сум појадувавме во десет.

Пилатес - е способноста да се биде сам со него
Главните принципи во Пилатес е рамнотежа на телото и умот, правилна исхрана, самоувереност, љубезност, е состојба на умот. Впрочем, здрав начин на живот треба да бидат водени од страна на причина. Денес, модерниот живот е таква што не е момент на луѓето само-подобрување. Во денешниот свет, луѓето не одат и да ја стартувате. Постојана мисли за работа, пари, бизнис.
И како резултат на тоа - нервни пореметувања, лошата положба на телото, замор, нервоза. Пилатес ви дава можност да се запре и да се посвети себеси, телото и умот своето време. Да се биде здрав е да се биде во можност да го слушате вашето тело и молчам земајќи ги предвид не само мускули, но исто така и на умот. Пилатес - е способноста да се биде сам со него, но не заборавајте во исто време здраво спиење и одбивање на алкохол и пушење.
Пилатес за губење на тежината денес - од најпопуларните вежби на Запад.
Денес пилатес стана многу модерен фитнес тренд, но бидејќи Мадона изјави јавно дека Пилатес е единствено прифатливо форма на вежби кои можат да ви помогне да губат телесната тежина, оваа вежба стана можеби повеќето популарни на Запад. И не само што овие вежби ги исполни барањата на секој организам, тие даде совршен облик на телото. Тоа е зошто за повеќе од 70 години на Пилатес е каприз, а не само на спортисти и актери, но, исто така, само обичните луѓе.
Видео: Vlog: Здрав начин на живот / Здрава храна / пилатес / Здравје / Исхрана
Видео: А здрав начин на живот (HLS)
Видео: Здрава цела година! Од балет на пилатес
Како на телесната тежина во 10 дена?
Како на телесната тежина во три дена?
Исхрана кафе
Ликот на "Епл" - како да се губат телесната тежина во стомакот?
Како брзо да се губат телесната тежина без диета?
Како да се губат телесната тежина без спорт?
Како да се губат телесната тежина без диета и вежби?
Како да се губат телесната тежина без диета дома?
Како да се губат телесната тежина дома?
Како да се губат телесната тежина 30 кг?
Како да се губат телесната тежина од 5 кг без диета?
Како на телесната тежина во 2 дена?
Како на телесната тежина во една недела без диета?
Како да се губат телесната тежина без диета?
Како да се губат телесната тежина?
Како на телесната тежина во една недела?
Колку да се губат телесната тежина?
Зошто не можам да телесната тежина?
Како да се губат телесната тежина без диета
Пилатес: мерки на претпазливост
Што е Пилатес и неговите принципи?