LadyVu.com

Callanetics. Вкупно шема вработување

Дел 1: Загревање
1 вежбање - тренингот
2 вежбање - тренингот
Вежба 3 - Јакнење на рамениот појас.
4 вежба - вежба за половината.
5 вежбање - кои се протегаат на нозете.
Вежба 6 - Вежба за вратот.

Дел 2: Вежби за стомакотОпштата шема на часови Callanetics
Вежба 7 - Да се ​​ослободиме од стомакот.
8 Вежба - Да се ​​ослободиме од стомакот.
9 Вежба - Да се ​​ослободиме од стомакот.
10 вежбање -Izbavlenie од желудникот.

Дел 3: 1 тенки нозе
11 Вежба - тенки нозе
12 Вежба - тенки нозе
13 Вежба - тенки нозе
14 Вежба - тенки нозе

Дел 4: 2 тенки нозе
15 Вежба - на задникот и колковите
16 Вежба - на задникот и колковите
17 Вежба - на задникот и колковите
18 Вежба - на задникот и колковите
19 Вежба - на задникот и колковите

Дел 5: Истегнување на мускулите.20 Вежба - Истегнување
21 Вежба - Истегнување
22 Вежба - Истегнување
23 Вежба - Истегнување
24 Вежба - Истегнување
25 Вежба - Истегнување

Дел 6: Стомачен танц
26 вежби - стомачен танц
27 вежби - стомачен танц
28 вежби - стомачен танц

Дел 7: зајакнување на нозете
29 Вежба - нога Зајакнување
30 Вежба - нога Зајакнување

Знаејќи дека повеќето жени не сакаат да прават гимнастика, Callan Пинкни бара време "сесии" двапати неделно само во почетниот период кога треба да се ослободи од вишокот тежина. Кога килограми ќе бидат помали, тоа ќе биде доволно часови во текот на неделата да се спаси напредок.

Еднаш, близок до саканиот идеал, може да се посвети Callanetics само петнаесет минути, но секој ден.

резултати callanetics може да биде "мерење" и "тежат" по неколку часа на часови. Но, вежби треба да се изврши многу точно, да се почитуваат инструкциите.

Видео: callanetics: ефективна губење на тежината. Уникатен комплекс за забрзано согорувањето на мастите!

Видео: Како да се губат телесната тежина во 4 минути дневно (Tabata комплекс №1)

Видео: Секс, мускулната маса и програма за вежбање.

Видео: Sapte - ефективна изградбата на системот тренинг (целосна верзија)

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Вежби со ластикВежби со ластик
Вежба за да се намали стресотВежба за да се намали стресот
Вежби за слабеење задникотВежби за слабеење задникот
Вежби за намалување на задникот и бутовитеВежби за намалување на задникот и бутовите
Callanetics вежби. 7 дел. зајакнување на нозетеCallanetics вежби. 7 дел. зајакнување на нозете
Tabata - вежба за губење на тежинатаTabata - вежба за губење на тежината
Држач за вежбиДржач за вежби
Во собата на вежби за дишење: техника и резултатиВо собата на вежби за дишење: техника и резултати
Утрински вежби за губење на тежинатаУтрински вежби за губење на тежината
Вежби за истегнување нозе: опис и видеоВежби за истегнување нозе: опис и видео
» » » Callanetics. Вкупно шема вработување